Deputatul Bejinariu crede ca Gheorghe Flutur vrea sa fie presedinte de CJ si ministru, in acelasi timp


Intră acum și în grupul de

Trecerea de la o doctrina la alta nu poate fi confundata cu reformarea partidului, este de parere deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, care a declarat vineri, ca PDL ar trebui sa se reformeze, pentru ca personalitatile acestui partid sunt din 1990 în politica. Acesta a adaugat ca PDL practica demagogia, atunci când vorbeste de reînnoirea clasei politice, întrucât, la vârful acestui partid se afla tot Radu Berceanu, Sorin Frunzaverde, Vasile Blaga, Adriean Videanu sau Theodor Stolojan.

În opinia lui Eugen Bejinariu, senatorul de Suceava – Gheorghe Flutur, poate fi numit „baron national” si crede ca prin atitudinea si comportamentul sau, acesta ar vrea sa fie în acelasi timp presedinte de Consiliu Judetean si ministru. Acesta a mai adaugat ca „cel care a organizat stropitul rotilor” în timpul evolutiei gripei aviare în România a fost trimis în judecata, dar acesta a fost doar un executant, iar personajul-cheie este fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.

De criticele deputatului PSD de Suceava nu a scapat nici colegul sau din Camera Deputatilor, Romica Andreica, care, potrivit acestuia, face parte „din lumea lui Bachus” si a distrus mai multe masini ale institutiei „prin santurile zonei Falticeni”, mentionând ca, din câte stie, acesta ar fi avariat patru masini ale Camerei Deputatilor.

În replica, Romica Andreica, a spus ca nu poate comenta astfel de declaratii „murdare” si ca acesta este un atac murdar din partea unor indivizi disperati si mizerabili.


Intră acum și în grupul de