Flutur anunță că în vara anului viitor Tarom ar putea opera o cursă de vacanță Suceava-Varna și să suplimenteze cursele spre București. Se mai prefigurează curse charter spre Antalya, Alanya și Barcelona


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că a discutat, luni,  cu directorul companiei Tarom despre perspectivele de pe Aeroportul Suceava și că s-a luat în calcul solicitarea sa ca să fie operate și alte curse spre București în afară de cursa actuală.

flutur-vallois-mariuta-wizz-26

„Ar fi o solicitare pe Varna, pe Suceava-Varna pentru sezonul de vară”, a spus Flutur care a menționat că Tarom ar urma să opereze această cursă.

El a menționat că există disponibilitate și pentru alte rute despre care va face precizări după finalizarea discuțiilor.

De menționat este că agenția turcă de turism Calipso care a operat în vara acestui an o cursă charter pentru Antalya, ar urma să continue și în vara anului 2017 același program.

Unul dintre directorii de dezvoltare al agenţiei turce de turism, Aytac Acikgoz, declara la lansarea cursei charter pentru Antalya, că în 2017 va continua cu destinația Antalya, dar și cu Alanya, o destinație din Turcia favorită de tineri.

Totodată, el spunea că tot din 2017 se intenționează lansarea de curse  charter de vacanţă pentru Spania, respectiv Barcelona şi Grecia.

Mai mult, compania turcă lucrează la un proiect de a aduce turişti turci în Bucovina.

Din primăvara anului viitor, de pe Aeroportul Suceava vor fi zboruri regulate spre patru destinații din Italia, respectiv Milano-Bergamo, Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, și una spre Londra-Luton, operate de Wizz Air.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de