Fotbal. Liga a III-a : Prima sincopa


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Ceahlaul II Piatra Neamt 1 – 2 ( 0 – 0)

Cetatea Suceava si-a întrerupt seria rezultatelor pozitive cu care si-a obisnuit suporterii pe parcursul actualului sezon. Dupa 20 de etape în care nu au cunoscut gustul înfrângerii, elevii lui Marian Pana au cedat vineri, cu scorul de 1-2, întâlnirea jucata pe teren propriu în compania formatiei Ceahlaul Piatra Neamt II.

Veniti pe Areni cu un lot întarit serios cu jucatori de la prima echipa, nemtenii au speculat la maxim erorile din defensiva gazda, administrând astfel liderului prima înfrângere din acest campionat.

Cetatea îsi trece în cont prima ocazie a meciului în minutul 2, când Caragea patrunde frontal spre poarta, dar prefera un dribling în plus si scapa mingea în afara careului. Oaspetii au replicat imediat prin Schumacher, sutul acestuia din voleu fiind deviat milimetric pe lânga poarta de un fundas advers. Cea mai clara oportunitate a formatiei sucevene de a deschide scorul a venit însa in minutul 41, când Tomaz a irosit cu seninatate o minge pusa pe tava de Caragea si cele doua echipe întra la cabine la egalitate.

Ceahlaul II avea sa transeze soarta meciului în debutul reprizei secunde. În minutul 54, Tudosa evita pasul la offsaid facut de apararea suceveana si dupa o patrundere pe partea dreapta, paseaza în spate la Costel Ilie, care înscrie din centrul careului pe lânga portarul gazdelor. Sucevenii acuza socul primirii golului si dupa numai patru minute, Rohetki greseste copilareste o pasa simpla în suprafata de pedeapsa si Gafita duce scorul la 0-2 printr-o simpla formalitate.

Ultima jumatate de ora a partidei a însemnat un asediu orb la poarta nemteana, centrarile elevilor lui Marian Pana fiind prada usoara pentru experimentata defensiva a oaspetilor. Cu toate acestea, Celpan reuseste sa reduca din diferenta in minutul 81 dintr-un penalty acordat la o cadere teatrala a brazileanului Tomaz în careu. Momentele de final aduc si o eliminare în tabara Ceahlaului, Gafita fiind trimis în tribune pentru tragere de timp. Era însa prea târziu pentru a pastra intacta rubrica înfrângerilor din dreptul Cetatii.


Intră acum și în grupul de