Un sofer a ramas fara cunostinta dupa ce s-a izbit de un microbuz


Intră acum și în grupul de

În urma unui accident, soferul unei masini a ramas fara cunostinta dupa ce s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 10.15, pe drumul national DN 2 la intersectia cu D.C. 70 A, pe raza localitatii Cumparatura, comuna Bosanci, S. CONSTANTIN, în vârsta de 43 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria „ B ” din anul 1993, în timp ce conducea autoturismul marca VW, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, intrând în coliziune cu autoturismul marca Ford Transit, condus regulamentar în acelasi sens de B. CRISTI, în vârsta de 32 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile „B si C”, din anul 1995.   

În urma accidentului, primul conducator auto a fost internat cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, plaga contuza occipitala, cu suspendarea cunostintei”, necesitând pentru vindecare  circa de  10 – 15  zile îngrijiri medicale. Si sotia acestuia, S. DOINA, în vârsta de 41 ani a fost accidentata si  necesita pentru vindecare 5 – 7 zile îngrijiri medicale.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de