Primarul Lungu se incapataneaza sa mature prin municipiu, in pofida acuzatiilor de populism


Intră acum și în grupul de

Dupa ce zilele trecute i s-a cerut sa renunte la „circul ieftin” de a matura prin municipiu „cu basca si matura din nuiele” , primarul Sucevei, Ion Lungu a respins, joi, acuzele de populism aduse de PNL si PSD si a spus ca va continua sa se implice în activitati de curatenie în municipiu, acesta fiind „un gest civic”. Acesta a afirmat ca, împreuna cu firma de salubritate va face curatenie pe etape.

În acest an, Primaria intentioneaza sa planteze 800.000 de flori în tot orasul, care provin din serele administrate de catre Directia Domeniului Public din Primarie. Seful administratiei locale, Ion Lungu, a declarat ca printre speciile de bulbi de floare care vor fi scoase din sere se numara gura leului, muscata curgatoare si petunia curgatoare. Acesta a spus ca Primaria va pune la dispozitia asociatiilor de proprietari, 150.000 de fire de flori, în vederea plantarii lor.

Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, viceprimarul Angela Zarojanu, a declarat ca nu întelege de ce primarul trebuie sa participe la curatenie, aratând ca daca salubrizarea nu se efectueaza corect, „firma trebuie trasa la raspundere”, pentru ca locuitorii orasului platesc taxa de salubrizare.

Si vicepresedintele PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Dontu, l-a sfatuit pe Ion Lungu, „sa înceteze circul ieftin” pe care îl face „cu basca si matura din nuiele”.


Intră acum și în grupul de