Încă un furt din mașină în Suceava prin spargerea geamului portierei


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, vineri, de un localnic de 33 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul a parcat autoturismul, joi, pe trotuarul din fața imobilului unde locuiește, însă a lăsat bunurile de valoare în interior, la vedere.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri prin spargerea geamului unei portiere,  persoane necunoscute au sustras o geantă cu bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 800 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Acesta este al treilea furt în aceeași manieră care s-a înregistrat în municipiul Suceava în ultimele zece zile.

Poliţiştii recomandă să nu lăsaţi la vedere în vehicule bunuri de valoare, genţi, borsete, bunuri electronice, aceste gesturi constituindu-se în adevărate invitaţii deschise la furt. De asemenea, recomandăm supravegherea atentă a bunurilor atunci când vă deplasaţi în anumite localuri publice, mall-uri sau alte locuri cu aflux sporit de persoane.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de