Ion Lungu: A fost licitată tabela de marcaj cu led pentru stadionul Areni


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu susține o conferință de presă

LIVE TEXT:

”Văd că în sfârșit încep să se miște lucrurile pe atragerea de fonduri europene. O veste cât de cât bună e că am primit o solicitare pentru a veni cu fundamentarea de fonduri pentru reabilitarea sistemului de termoficare a orașului. Sper să primim sume și voi merge la București pentru a încerca să obținem măcar banii care ne-au fost alocați foarte târziu anul trecut și a trebuit să îi returnăm.

O problemă e asigurarea florilor. Operațiunea panseluța la Suceava nu a funcționat. Noi ne facem propriile flori în oraș cu sera pe care o avem. Vrem o seră modernă și vom intra cu un proiect de acest gen în ședința de CL de mâine.

E o investiție multianuală. Va fi și o licitație.

O lucrare restantă și îmi cer scuze în fața sucevenilor, dar a întârziar documentația, e încălzirea Pieței Centrale. E finalizată și s-a emis autorizația de construcție. La producătorii autohtoni va putea fi încălzită și pe perioada de iarnă.

Voi constitui un grup de lucru pentru Centenar 2018, format din consilieri locali și angajați ai Primăriei. Deocamdată, trebuie să avem o decizie de CL.

A fost licitată tabela de marcaj cu led pentru stadionul Areni. Până la finele lui februarie, trebuie adusă tabela și vom mai prinde sume pentru modernizarea stadionului.

E un lucru necesar montarea unei nocturne și vom vedea dacă domnii consilieri vor fi de acord să voteze sau nu.

Am avut discuții cu toate categoriile de parlamentari. Eu am însă o ușă deschisă la Guvern oricând.”


Intră acum și în grupul de