FOTBAL : Lui Marian Pana ii place Stadionul “Areni”


Intră acum și în grupul de

La un an de când a preluat conducerea Cetatii Suceava, antrenorul Marian Pana spune ca îi place Stadionul “Areni” pe care echipa locala îsi disputa partidele de pe teren propriu. Varianta ca în viitorul apropiat la Suceava sa se construiasca un stadion nou nu-i displace tehnicianului galben-albastrilor, însa el crede ca este foarte putin probabil sa se realizeze acest lucru.

Pâna la construirea unei noi arene, Marian Pana si-ar dori ca Stadionul “Areni” sa fie cosmetizat. “E greu de crezut ca în viitorul apropiat se va construi un stadion nou. Nici nu cred ca este nevoie. Daca pe Areni s-ar pune scaune si la tribuna a doua si ar mai avea loc unele lucrari de consolidare si înfrumusetare ar fi nemaipomenit. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar arata Stadionul „Areni” renovat putin si cu cât mai multi spectatori prezenti la meciuri” a mentionat seful bancii tehnice a Cetatii Suceava.

Marian Pana s-a aratat interesat si de numarul de spectatori pe care îi avea echipa de fotbal a Sucevei în momentul în care evolua în primul esalon fotbalistic al tarii si este convins ca o data cu accederea în esalonul secund, la meciurile de acasa va fi un public mai numeros. 


Intră acum și în grupul de