Fluidizarea traficului în municipiul Suceava până de Sărbătorile Pascale printr-un proiect „Undă verde” de la intrarea în oraș până în Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că problema fluidizării traficului rutier în municipiul Suceava este de „grad zero” pentru el și că după aprobarea bugetului vor fi începute acțiunile pentru a se fluidiza traficul în zona comercială, pe Calea Unirii.

El a spus că sunt fonduri alocate prin bugetul local și pentru o pasarelă, dar și pentru amenajări în zonă.

Lungu a anunțat că va fi introdus și un proiect de tip „Undă verde”

„Unda verde va fi pe două segmente. Unul de la intrarea în oraș până la Traian Vuia și celălalt de la Bazar până în Burdujeni și să putem sincroniza toate semafoarele”, a spus primarul.

El a mai declarat că a fost în teren cu specialiști în Primărie pentru a analiza ceea ce trebuie făcut.

„Trebuie să facem ceva. Pentru mine e o problemă de grad zero și așa cum spuneam să putem face ceva până la Sărbătorile de Paști când începe să se aglomereze din nou orașul. Să fludizăm traficul până când vom reuși să facem noul pod peste râul Suceava”, a spus primarul.

El a mai declarat că se analizează și realizarea unei pasarele la Shopping City Suceava.

„Cu siguranță desființăm trecerea pentru pietoni de la Bazar”, a spus primarul care a menționat că vor fi instalate în zona respectivă și garduri mai înalte pentru ca  oamenii să nu aibă posibilitatea să încerce să traverseze strada.

„Vom face tot posibilul să fluidizăm traficul în zona respectivă”, a mai declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de