Primarul Ion Lungu: În 2017 vor fi asfaltate complet 20 de străzi și reparate 123 de străzi


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, miercuri, că în cursul anului 2017 vor fi asfaltate complet un număr de 20 de străzi în timp ce alte 123 de străzi vor fi reparate.

El a spus într-o conferință de presă că în bugetul pentru anul 2017 este prevăzută suma de 30,03 milioane de lei, reprezentând 7,9 la sută din buget, din care 20 de milioane de lei pentru reparații străzi, 7,7 milioane de lei pentru cheltuieli de capital și 2 milioane de lei pentru sistematizare rutieră.

„Avem un program de reparații ambițios în acest an pe care îl vom aproba după aprobarea bugetului local”, a spus primarul.

Ion Lungu a menționat că urmează să fie reparate prin plombare un număr de 123 de străzi, iar alte 20 de străzi vor avea covor asfaltic nou.

El a spus că vor fi asfaltate complet străzile Constantin Moraru, Lev Tolstoi, Mihail Sadoveanu, Bogdan Vodă, Traian Țăranu pe o lungime de un kilometru, Traian Popovici, Pictor Dumitru  Dacian, Eugen Lovinescu, Ciprian Porumbescu, Anastasie Crimca, Trandafirilor, Mărășești, Curtea Domnescă, Scurtă, Dragoș Vodă, Sublocotenent Turturică, Aleea Nucului, Eternității, Florilor și  Ion Irimescu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de