Compania Națională de Investiții începe procedurile pentru punerea în practică a proiectului Sălii Polivalente din Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că a fost făcut un nou pas important în ceea ce privește proiectul Sălii Polivalente din municipiu și că reprezentanți ai Companiei Naționale de Investiții au venit să vadă la fața locului zona unde urmează să fie realizată investiția.

„Am avut vizita în teren a  Companiei Naționale de Investiții, au mers la fața locului, au vizionat amplasamentul nostru, au venit cu recomandările necesare privind căile de acces și utilitățile necesare la Sala Polivalentă”, a spus Lungu.

El a arătat că pentru utilități sunt prevăzute fonduri în bugetul acestui an și că urmează să se stabilească pe unde vor fi făcute aceste conexiuni, de la zona blocurilor ANL sau pe marginea E 85, cu costuri mai mari.

Lungu a menționat că s-a încheiat și un proces verbal între Primărie și Compania Națională de Investiții cu un raport favorabil astfel încât proiectul să continue.

„Urmează ca în perioada următoare cei de la Compania Națională de Investiții să scoată la licitație proiectul tehnic și studiul de fezabilitate”, a spus primarul. (N.B.)


Intră acum și în grupul de