PRM a scos de la naftalina lista cu candidatii pentru primarii si Consiliul Judetean


Intră acum și în grupul de

Organizatia Judeteana Suceava a PRM si-a lansat duminica candidatii de primar si pe cel de la Consiliul Judetean Suceava. Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei Culturii, unde au fost prezenti peste 500 de membri si simpatizanti. Din partea conducerii centrale, cu mesajul de încurajare al presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor, a venit vicepresedintele Gheorghe Buzatu. Lista de candidati a PRM pentru primariile din judetul Suceava a fost citita de prim-vicepresedintele PRM Suceava, Cezar Ioja, el candidând la Primaria din Vatra Dornei.

La Suceava, fotoliul de primar este vizat de Ilie Nita, la Câmpulung Moldovenesc de Gheorghe Stefureac, la Falticeni de Cornel Bulaicon, la Radauti de Samuila Luchian, la Brosteni de Stelian Parasca, la Cajvana de Pîtu Vasile, la Frasin de Gheorghe Vuzdoaga, la Gura Humorului de Constantin Ibanescu, la Liteni de Constantin Doroftei, la Salcea de Dan Petru, la Siret de Ioan Rîznic, la Solca de Gheorghe Pipirigeanu, la Milisauti de Ioan David, iar Nicolae Ursache se vrea primar la Vicovu de Sus.

Gheorghe Acatrinei, presedintele organizatiei judetene a  PRM Suceava, a anuntat ca 38 dintre candidati au studii superioare, 78 au studii medii si  doar patru dintre ei au doar scoala generala. Lista de candidati la Consiliul Judetean a fost prezentata în ordinea alfabetica a candidatilor si nu a pozitiilor pe care le vor ocupa pe lista, deoarece acestea nu au fost înca definitivate.

Printre candidati, se numara sotii Acatrinei, consilierul judetean Cezar Ioja, consilierul local Aurel Jescu si viceprimarul din Vatra Dornei, Nicusor Cojocaru.


Intră acum și în grupul de