PNDC Suceava propune „angajarea”, pe post de consultanti, a politicienilor ce-si dau cu parea pe seama Termica SA


Intră acum și în grupul de

Seful Serviciului Informatica de gestiune din cadrul SC TERMICA SA Suceava, Ioan Herghelegiu, i-a criticat pe politicienii suceveni care vorbesc de privatizarea societatii sau care-si dau cu parerea despre modul cum ar trebui eficientizata activitatea în aceasta unitate care produce si distribuie energie termica în regim centralizat în municipiul resedinta de judet.

Herghelegiu a spus, într-o conferinta de presa, ca va propune conducerii unitatii în care lucreaza sa-i „angajeze”, pe post de consultanti, pe toti politicienii care-si dau cu parerea, în regim gratuit, despre activitatea de la TERMICA.

El sustine ca în momentul de fata, societatea de termoficare „aduce un gram de bunastare sucevenilor, chiar daca la un anume pret”. „Sanatatea costa mai mult decât gigacaloria”, a concluzionat Herghelegiu, care s-a lansat luni, în cursa pentru ocuparea unui loc în viitorul Consiliu Local Suceava, din partea PNDC.

El a cerut factorilor politici suceveni sa nu mai considere TERMICA Suceava drept „o vaca buna de muls pe tarâm politic” si sa lase echipa de aici sa-si desfasoare activitatea fara a o atrage în dispute politice.


Intră acum și în grupul de