PD-L face lobby pentru Universitatea “Stefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PD-L, Mona Sandulescu a facut marti un apel catre colegii de Consiliu Local, în special catre cei din PSD si PNL, pentru a vota un proiect de hotarâre de CL, prin care se atribuie o suprafata de teren Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava, în vederea amenajarii unor alei de acces catre campusul universitar. Sandulescu a facut apelul într-o conferinta de presa, spunând ca se asteapta de la liberali si social-democrati la mai multa maturitate atunci când va veni momentul votului în plenul CL.

„Facem apel la maturitatea politica a colegilor nostri,pentru a nu mai bloca proiectele de dezvoltare apartinând Universitatii Suceava”, a spus Mona Sandulescu.

În urma cu câteva saptamâni, consilierul PD-L a deschis o disputa politica între PD-L si PNL, pe seama proiectului mentionat, însa lucrurile vor fi lamurite miercuri, la ora 14, când primarul Ion Lungu a convocat o sedinta extraordinara de Consiliu, care are ca punct unic pe ordinea de zi, aprobarea darii în administrare catre Universitate a unei suprafete de teren.


Intră acum și în grupul de