Viceprimarul comunei Valea Moldovei, cercetat penal pentru ca a condus o autoutilitară deși avea permisul suspendat. El transporta cherestea fără documente legale


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PNL al comunei sucevene Valea Moldovei, Niculai Romică Floriștean, este cercetat penal după ce a fost depistat la volanul unei autoutilitare deși are permisul de conducere suspendat și transporta cherestea fără documente legale.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă din cadrul Postului de poliție Valea Moldovei a oprit pentru control pe DC 177C din  localitate o autoutilitară condusă de viceprimarul Niculai Romică Floriștean, care transporta cantitatea de 15,31 m.c. cherestea de esență răşinoase, fără documente legale.

În acest caz polițiștii l-au sancționat pe viceprimar cu amendă de 5.000 lei și confiscarea cantităţii de 15,31 m.c. cherestea răşinoase în valoare de 7.000 lei, dar au dispus şi indisponibilizarea la sediul poliției a autoutilitarei în valoare de circa 5.000 de euro.

Polițiștii au constatat faptul că șoferul nu are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de