Fotbal, Liga a IV-a : Etapa cu cantec


Intră acum și în grupul de

Arbitrul Alex Moruz – batut de fotbalistii de la Rapid CFR Suceava!!!

A fost o etapa în care rezultatele înregistrate au adus modificari la ambele poluri ale clasamentului:

Bradul Putna  – Cetatea II Suceava 1 – 1 (0 – 0)

Din raportul arbitrului am retinut fraza: „joc aprig disputat, echipele si-au aparat corect sansele”. Cu asta am spus totul.

Au jucat formatiile:

Bradul: Zubas- Luca, Nicoara, Turcan, Muntean, Romega, Busuioc, Isopescu, Ionesi, Tugui, Bâru. Au mai intrat: Plesca si Puha.

Cetatea II: Botezatu – D. Ene, Cerlinca, O. Ciobanu, Ilie, Crisu, Boscu, Pânzariu, Butnaru, Ignatescu, Razlog.

Au marcat: Romega (80) – Butnaru (90+3).

În minutul 90, Muntean de la gazde a primit cartonasul rosu pentru al doilea galben.

CS Gura Humorului – Rapid CFR Suceava 1 – 0 (0 – 0)

Meciul se anunta unul foarte încrâncenat. A fost o partida disputata, în care humorenii au învins în cele din urma una dintre candidatele la promovare. Meci greu pentru arbitrul Gheorghe Ignatescu (Suceava) care a acordat pe parcursul celor 90 de minute, cinci cartonase galbene gazdelor si patru echipei oaspete. Meciul s-a încheiat cu o echipa feroviara furioasa, care la finalul întâlnirii, mai precis în minutul 90+7, la o faza în care echipa gazda a reclamat un hentz clar în careu, centralul a aratat lovitura de la colt. Humorenii l-au înconjurat pe Gheorghe Ignatescu, în ajutorul caruia a intervenit asistentul Alex Moruz, care i-a spus centralului ca a fost hentz clar. În acest moment au intervenit jucatorii echipei Rapid CFR, împreuna cu delegatul Bogdan Tudoreanu, care l-au agresat pe arbitrul Moruz împingându-l în gardul împrejmuitor, unde a fost lovit de mai multi componenti ai oaspetilor. Ramâne de vazut ce va decide Comisia de Disciplina. Lovitura de la 11 metri acordata în cele din urma de arbitrul Ignatescu a fost transformata de Neagoe si gazdele au învins.

Au jucat formatiile:

CS Gura Humorului: P. Negrea – Gafita, Cainari, Cocar, Obreja, Neagoe, Susanu, Luca, Grosu, Tanasa, Beleca. Au mai intrat: D. Negrea si Macovei.

Rapid CFR: Pascal – M. Ciobanu, Clim, Murariu, Sevaciuc, Spatar, Romaniuc, Stamate, Burlacu, Bejinariu, Bijec. Au mai intrat: M. Balta, Huluba, Pascanut, Turineac.


Intră acum și în grupul de