Local Kombat : Catalin Morosanu – tentat de viata politica


Intră acum și în grupul de

Multi îl cunosc pe Catalin Morosanu drept un luptator feroce, drept un bataus care se strâmba în fata camerelor, pentru a-si intimida adversarii înainte de meciuri. Ei bine, „Moartea din Carpati” mai are o fata – cea a studentului de la Drept, din anul III, al tânarului de 23 de ani care se gândeste serios la ce va face dupa ce îsi va agata manusile în cui.

De altfel, lui Morosanu îi plac multe lucruri: sa mearga prin cluburi de fite, sa iasa cu iubita, pe care o cunoaste din liceu si care este studenta la FEAA, sa conduca masina – un Mitsubishi L200 de 33.000 de euro. Când se va retrage, stie si ce va face. Va deveni fie avocat, fie deputat. „M-am cam saturat sa fiu sportiv. Faci foarte multe sacrificii. Normal, ai timp sa iesi macar o data pe saptamâna într-un club, însa e dificil. Nu vreau sa ramân în sport, vreau sa fac o cariera ori în avocatura, ori în politica. Cred ca pe la 30-32 de ani ma voi retrage”, a declarat Catalin Morosanu pentru cotidianul Ziarul de Iasi.  

Pâna atunci, „Moartea din Carpati” se va apuca de afaceri. S-a gândit deja la una, în domeniul auto, în care îl va avea partener pe fratele sau mai mic, Claudiu. „Tin foarte mult la familia mea. Le voi fi recunoscator toata viata pentru ca m-au sprijinit”, explica luptatorul. Tatal sau este padurar, iar mama învatatoare. Familia Morosanu locuieste la Grajduri, iar el sta în Nicolina II. „Eu am învatat la Liceul «Mihai Eminescu» si la «Dimitrie Cantemir». Am fost un elev foarte bun, am luat Bacalaureatul cu nota 9, dar dupa aia m-am prostit. Am avut de ales între a fi un student bun si un sportiv foarte bun. Se pare ca am ales calea pe care a trebuit sa o urmez”, povesteste Morosanu.

Familia l-a ajutat în decizia de a trece de la rugby la Local Kombat: „Prima batalie a fost cu doi bodyguarzi ai lui Radu Mazare, la o competitie locala. Aveam sase luni de când începusem, dar i-am batut, desi erau mult mai mari ca mine. Acolo l-am vazut si pe Radu Petreanu de la Vacanta Mare, care mi-a devenit foarte bun prieten, el m-a ajutat foarte mult în cariera. Este un om deosebit”.

Ca orice tânar de vârsta lui, Morosanu viseaza la Hollywood, dorind sa joace într-un film american. Si nu orice rol, ci al unui mafiot rus pus pe fapte mari…


Intră acum și în grupul de