Dosar penal deschis de Parchetul Gura Humorului în cazul incendiului ce a mistuit 18 apartamente duplex de la mansarda unui bloc


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Gura Humorului a anunțat, vineri, că a fost deschis un dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului în care au ars 18 apartamente duplex situate la mansarda unui bloc din orașul Gura Humorului.

„La Parchetul de pe lângă Judecatoria Gura Humorului s-a constituit ieri,  13 aprilie 2017, un dosar având ca obiect incendiul izbucnit in noaptea de 12/13.04.2017, orele 22,40 la mansarda blocului nr. 2, scarile A1, B1, amplasat pe strazile Marly si Mihail Kogalniceanu, orasul Gura Humorului, soldat cu distrugerea mai multor bunuri”, se arată în comunicatul procurorilor humoreni.

În acest caz cercetările sunt efectuate de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Un incendiu  produs într-un apartament la mansarda unui bloc din zona centrală a orașului Gura Humorului s-a propagat și a distrus toată mansarda din lemn care era amplasată pe circa 800 de mp.

Mansarda care a ars era constituită din 10 apartamente duplex la prima scară, din care șapte apartamente erau locuite și opt apartamente duplex la a doua scară de bloc din care patru apartamente erau locuite.

În blocul afectat de incendiu locuiau  84 de persoane din care  25  la mansardă și ale căror apartamente au fost distruse, iar 19 persoane în apartamentele de la ultimul nivel.(N.B.)

(FOTO VIDEO) Incendiu Gura Humorului: Au ars complet toate apartamentele de la mansarda unui bloc. 16 echipaje de pompieri au intervenit și au limitat incendiul la mansardă, au salvat  o casă, blocurile din apropiere și Catedrala ortodoxă


Intră acum și în grupul de