Protest la Crucea față de starea drumului național DN 17 B. Flutur: Am cerut Companiei Naționale de Drumuri să continue lucrările începute în județ anul trecut. Valea Bistriței e cea mai frumoasă zonă din țară


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, a anunțat că vineri de la ora 10, va fi organizat un miting de protest autorizat față de starea drumului DN 17 B, anunțul acestuia fiind prezentat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV în care era prezent președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit primarului, protestatarii vor organiza protestul pe traseul Crucea-Chiril și retur.

La acest protest au fost invitați reprezentanți ai Prefecturii Suceava care să vadă situația „catastrofală” în care se află acest drum și să transmită Guvernului că este necesară reabilitarea acestui traseu.

Prezent în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că anul trecut a făcut demersuri la Compania Națională de Drumuri și au fost atunci mai mulți bani pentru lucrări în județ.

El a reamintit că, pe Valea Bistriței, de la ieșirea din Broșteni a fost modernizat drumul DN 17 B până la Crucea, circa 18 kilometri, iar drumul arată impecabil și că ar fi trebuit ca programul să fie continuat și în acest an spre Dorna Arini.

„Valea Bistriței e cea mai frumoasă zonă a României, iar faptul că un primar PSD are curajul să organizeze și să și spună public, e un semnal că nu se mai poate”, a spus Flutur care a menționat că probabil drumul a fost afectat mai grav după această iarnă.

El a mai declarat că a cerut Companiei de Drumuri Naționale să vină repede la Suceava și să intre să asfalteze Suceava-Fălticeni care arată groaznic, să continue drumul de la Grănicești până în graniță și porțiunea de drum de pe Valea Bistriței.

„Să vedem acum când vor veni”, a spus președintele CJ Suceava.

Flutur a mai spus că este îngrijorat că și pe DN 18 de la Iacobeni spre Cârlibaba nu au început lucrările.

„E groaznic (drumul n.r.) spre Prislop. Azi am primit o invitație să particip la Hora de la Prislop. Cum să mă duc? Acolo arată rău de tot”, a spus Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de