Mirza ii transmite lui Flutur ca finantarea unui judet nu se face ca cea a unui ocol silvic


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava si al Consiliului Judetean, Gavril Mîrza, a transmis, joi, presedintelui PDL Suceava, Gheorghe Flutur, ca administratia judeteana nu se finanteaza ca un ocol silvic, dupa ce acesta l-a acuzat, într-un comunicat de presa, ca a „amanetat” bugetele localitatilor unde se aduce gaz metan.

Presedintele Consiliului Judetean a aratat ca pentru dezvoltare, în toata lumea, administratiile folosesc credite sau emit obligatiuni.

Acesta i-a mai spus lui Gheorghe Flutur ca administrarea unui judet este foarte complexa si presupune numeroase activitati, de la grija fata de copiii aflati în dificultate si batrânii în situatii grele, pâna la dezvoltarea aeroportului, modernizarea drumurilor sau finantarea culturii.

Într-un comunicat de presa al PDL Suceava, presedintele CJ, Gavril Mîrza, este considerat „responsabil de amanetarea patrimoniului judetului Suceava la banci” si îndatorarea a 66 de primarii care în urmatorii 25 de ani vor trebui sa plateasca din banii cetatenilor împrumuturile pentru „mega afacerea cu gaz metan”.  


Intră acum și în grupul de