Flutur: Reluăm discuțiile cu operatori aerieni pentru curse care să lege Aeroportul Suceava de diverse aeroporturi din Polonia


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, după întâlnirea cu ambasadorul Poloniei în România, Marcin Wilczek, că este importantă reluarea colaborării în domeniul turismului între cele două țări, reamintind că turiștii polonezi erau pe primul loc în Suceava, iar acum sunt abia pe locul al treilea, el vorbind și de discuții privind curse de pe Aeroportul Suceava spre aeroporturi din Polonia.

Flutur a spus după întâlnirea cu Marcin Wilczek că au discutat și despre demersurile comune pe turism.

„Să reluăm acest lucru. Doresc  reluarea discuțiilor cu agenții de turism și operatori aerieni pentru curse care să lege aeroportul Suceava de diverse aeroporturi din Polonia”, a spus Flutur.

El consideră că ar trebui început cu curse charter care să aducă turiști din Polonia în Bucovina.

„Turiștii polonezi, erau cândva, pe primul loc aici, în Suceava, iar acum sunt pe locul trei și este mult mai mult loc de manevră aici și de investit în domeniul turismului. Lucrul acesta l-am discutat cu ambasadorul: să organizăm grupuri, chartere, de turiști care să vină să vadă Bucovina și să intensificăm relațiile pe domeniul turistic”, a declarat Gheorghe Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de