Prins in timp ce fura motorina din rezervorul masinii de salubritate pe care lucra


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Moara a fost prins de jandarmi în timp ce fura motorina din rezervorul masinii de salubritate pe care lucra. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, capitan Bogdan Cornaci, miercuri, în jurul orelor 15.00, membrii unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava au observat în cartierul sucevean Burdujeni, un barbat care, cu ajutorul unui furtun, scotea combustibil din rezervorul unui autovehicul apartinând unei firme de salubritate. La vederea jandarmilor, barbatul a abandonat furtunul si un recipient din material plastic, s-a urcat în autovehicul si a încercat sa paraseasca zona. Membrii patrulei au reusit sa împiedice plecarea acestuia si au trecut la legitimarea sa, constatând ca se numeste B. Ionica, de 35 ani, din comuna Moara, conducator auto la o societate de salubritate din municipiul Suceava.

Jandarmii au observat lânga autovehicul mai multe recipiente continând 25 litri de motorina. Fiind întrebat cu privire la furtunul din material plastic si recipientele pe care le avea asupra sa, B. Ionica a recunoscut ca a sustras combustibilul din rezervorul utilajului pe care-si desfasoara activitatea, cu intentia de a-l transporta ulterior la domiciliu.

Jandarmii au întocmit actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava. 


Intră acum și în grupul de