Slatina, la un pas de anulare a alegerilor


Intră acum și în grupul de

Organizatia Judeteana Suceava a PNL a atras atentia foarte serios ca va solicita reluarea scrutinului electoral în comuna suceveana Slatina, unde au fost semnalate mai multe nereguli. Liberalii au spus ca fata de presedintele circumscriptiei electorale din comuna si presedintele unei sectii de votare au fost facute plângeri penale pentru abuz în serviciu împotriva intereselor publice si ale persoanei. Potrivit unui comunicat de presa, PNL Suceava a facut plângeri penale fata de presedintele circumscriptiei electorale comunale, Daniela Nutu, si a presedintelui sectiei de votare nr. 2 din comuna, Laura Bârsan, „pentru abuz în serviciu împotriva intereselor publice si a intereselor persoanelor”.

PNL Suceava acuza modul în care s-a completat biroul sectiei de votare nr.2 cu o alta persoana decât cea stabilita de PNL.

„Cunoscând antecedentele penale ale actualului primar PD-L din Slatina, Ilie Gherman, ne aratam indignarea fata de obstructionarea demersului democratic în aceasta comuna. În cazul în care aceasta situatie persista, vom fi nevoiti sa solicitam reluarea scrutinului electoral în comuna Slatina, fiind convinsi de intentia vadita de fraudare a rezultatului alegerilor”, se mai arata în comunicatul PNL.

Si PSD Suceava a reclamat ca în comuna Slatina candidatii nu sunt primiti în sectiile de votare pentru a verifica modul în care se desfasoara alegerile. O echipa formata din trei membri ai BEJ Suceava însotita de jandarmi, s-a deplasat la Slatina pentru a evalua situatia din comuna.


Intră acum și în grupul de