Universitatea „Stefan cel Mare” isi prezinta oferta educationala la Cernauti


Intră acum și în grupul de

Mai multi profesori ai Universitatii „Stefan cel Mare” din  Suceava, împreuna cu rectorul institutiei de învatamânt superior – prof. univ. dr. ing. Adrian GRAUR, se vor afla miercuri la Consulatul General al României din Cernauti, în scopul aplicarii Protocolului de colaborare în domeniul învatamântului între Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului din România si Ministerul Învatamântului si Stiintei din Ucraina, pentru anii de învatamânt 2008-2009, 2009-2010 si 2010-2011, care prevede acordarea de burse de studii oferite de ambele parti.

În acest context, Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava, cu sprijinul Consulatului General al României la Cernauti, organizeaza miercuri, la orele 11.00, prezentarea ofertei educationale pentru anul universitar 2008-2009. La aceasta actiune vor participa reprezentanti ai unor institutii de învatamânt preuniversitar din Regiunea Cernauti, reprezentanti ai presei în limba româna (Zorile Bucovinei, Libertatea cuvântului, Concordia), alte persoane interesate.

Tot miercuri, la orele 14.00, delegatia din Suceava se va întâlni cu membrii Catedrei de Filologie Româna de la Universitatea „Yurii Fedkovici”, precum si cu reprezentanti ai conducerii universitatii din Cernauti cu prilejul încheierii misiunii consulare realizata de Consulul General al României la Cernauti a profesorului Romeo Sandulescu.


Intră acum și în grupul de