Lucrările de reabilitare a punctului termic Obcini, realizate în proporție de 25 la sută


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, marți, că lucrările de reabilitare a punctului termic Obcini au fost realizate în proporție de 25 la sută, fapt pentru care a cerut constructorului suplimentarea forţei de muncă.

 

Edilul-șef al Sucevei a precizat că deși Guvernul a aprobat luna trecută alocarea a 7 milioane de lei pentru lucrări, banii urmează să intre în conturile Primăriei abia în cursul acestei săptămâni. Ion Lungu a arătat că Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei şi-a dat avizul şi a fost semnat contractul de finanţare.

Cât privește stadiul lucrărilor, Ion Lungu a menționat că la punctele termice Zamca și Parc vor fi finalizate până la 30 septembrie, însă s-a arătat îngrijorat în privința lucrărilor de la punctul termic Obcini.

„Rămâne o mare problemă cartierul Obcini, unde lucrările sunt executate în proporție de 25 %. Am cerut cu toată fermitatea și voi cere în continuare constructorului să aducă forță de muncă. Am sugerat să transfere formația care termină pe Ion Vodă Viteazul în Obcini. Este problema lor să angajeze și alte formații. Ne mai trebuie forță de muncă”, a mai spus primarul Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de