Șofer din Craiova prins circulând cu 122 de km/h în comuna Păltinoasa


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat, în week-end, peste trei sute de amenzi șoferilor care au depășit regimul legal de viteză, între aceștia, fiind și un șofer din Craiova care conducea cu 122 km/h în comuna Păltinoasa.

Poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat, în week-end, o acţiune pentru combaterea excesului de viteză, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 517 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 196.245 lei, majoritatea – 317 pentru depăşirea regimului legal de viteză și au fost ridicate 29 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat că un bărbat de 37 ani, din Craiova, a condus  autoturismul pe DN2H, pe raza localităţii Păltinoasa cu viteza de 122 km/h.

Totodată, duminică, la ora 10:56,  a fost depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209-G, pe raza comunei Straja, cu viteza de 114 km/h în localitate.

De asemenea, un bărbat de 31 ani, din Orşova a condus autoturismul pe DN2, pe raza localităţii Grăniceşti cu viteza de 104 km/h.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Viteza excesivă şi consumul de alcool generează accidente cu urmări din cele mai grave, avertizează Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de