Insignifiant ! Fond de 50 milioane lei, constituit de Guvern pentru sinistratii din regiunea NE


Intră acum și în grupul de

În cadrul conferintei de presa organizata la Institutia Prefectului judetului Suceava, marti dupa amiaza , Paul Pacuraru, Ministrul Muncii si Egalitatii de Sanse, a facut precizari referitoare la cele trei Hotarâri de Guvern, aprobate în sedinta de Guvern de marti, pentru acordarea de ajutoare banesti si umanitare pentru populatia sinistrata si pentru constituirea unui fond pentru situatii de urgenta, în valoare de 50 milioane lei. Judetele care vor beneficia de aceste Hotarâri de Guvern sunt Bacau, Botosani, Suceava, Iasi, Neamt si Vaslui.

Toate familiile si persoanele singure afectate de inundatii vor primi ajutoarele dupa efectuarea anchetelor sociale.

Prefectul judetului, Stefan Alexandru Baisanu, a prezentat actiunile ce au fost întreprinse pentru normalizarea situatiei, conlucrarea cu ONG –urile si partenerii privati ai acestora si ai Institutiei Prefectului pentru distribuirea de produse alimantare si de prima necesitate.

Totodata a comunicat ca prin intermediul STS s-a realizat o legatura telefonica operativa cu comuna Ulma, legatura ce va fi folosita pentru situatii de urgenta si comunicarea cu fortele dislocate în localitate. 


Intră acum și în grupul de