Directorul medical şi cel financiar contabil de la Spitalul municipal Vatra Dornei reconfirmaţi pe funcţii

Directorul medical, Cristian Rusu şi cel financiar contabil, Delia Gheorghică, de la Spitalul municipal Vatra Dornei au fost reconfirmaţi pe funcţii în urma organizării concursului pentru ocuparea celor două posturi.

Managerul Spitalului municipal Vatra Dornei, economist Ion Valentin Stan, a declarat, luni, pentru NewsBucovina, că medicul Cristian Rusu şi economist Delia Gheorghică au promovat concursul pentru ocuparea funcţiilor de director medical şi director financiar contabil din cadrul unităţii spitaliceşti dornene, care s-a desfăşurat în data de 23 octombrie 2017.

Pentru postul de director medical s-au înscris doi candidaţi, Cristian Rusu şi Ana Maria Teodorescu, însă doar primul candidat s-a prezentat la concurs, promovându-l cu media finală 9,50 în urma susţinerii probei scrise, a probei de susţinere a proiectului şi cea a interviului.

Pentru postul de director financiar contabil s-a înscris doar un singur candidat, respectiv actualul deţinător al funcţiei, Delia Gheorghică, iar în urma susţinerii celor trei probe ale concursului a obţinut media finală 9,24.

De precizat este că managerul Spitalului municipal Vatra Dornei, Ion Valentin Stan, a obţinut un nou mandat la conducerea spitalului în urma promovării concursului organizat în luna septembrie 2017.

(Liliana Bujdei)

loading...