Incaierare intr-o discoteca din comuna Slatina


Intră acum și în grupul de

Un tânar din comuna suceveana Slatina s-a ales cu câteva lovituri de cutit, în urma unei încaierari care a avut loc duminica seara, într-o discoteca din localitate. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orelor 19.30, pe fondul unui conflict spontan, G. ADRIAN de 24 ani din comuna Slatina, în timp ce se afla la discoteca „La Voilina” din localitatea de domiciliu, l-a lovit cu o sticla în cap pe D. RAZVAN de 22 ani din aceeasi localitate, care a ripostat si l-a lovit cu un cutit de mai multe ori. În scandal a intervenit D. RÎULET de 26 ani, în favoarea celui de-al doilea si fratii A. COSMIN de 22 ani, A. COSTEL de 20 ani si A. VASILE de 28 ani, toti din aceeasi localitatea, în favoarea primului.

G. ADRIAN a fost internat în Spitalul Municipal Falticeni cu diagnosticul „plaga taiata faciala profunda, plagi taiate deltoid, brat stâng si plagi taiate în regiunea dorsala”, a pierdut circa 1 litru de sânge, însa medicul specialist nu se poate pronunta daca viata i-a fost pusa în pericol.

În triajul spitalului au fost adusi si fratii D. RAZVAN si D. RÎULET, stabilindu-se diagnosticul „plaga taiata regiunea epigastrica”, respectiv ,,plaga taiata a buzei superioare”.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de port ilegal de arme albe în locuri publice fata de G. ADRIAN si D. RAZVAN, iar dupa efectuarea examinarii medico-legale se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de