Personalul medical de la Spitalului Judetean Suceava nu raspunde la intrebari


Intră acum și în grupul de

Personalul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava nu raspunde deschis întrebarilor din sondajul de opinie comandat de conducerea institutiei sanitare, de frica represaliilor, chiar daca acest studiu se face sub protectia anonimatului. Aceasta este una dintre concluziile preliminare ale sondajului realizat în Spitalul Judetean, de catre sociologi de la Asociatia Regionala de Educare a Adultilor – AREAS.

Directorul interimar al Spitalului Suceava, dr. Doina Ganea Motan, a declarat ca sondajul este efectuat în perioada 11-31 august, în rândul a câte 300 de cadre medicale si pacienti internati. Dr. Ganea Motan a aratat ca în urma completarii primelor formulare, s-a mai constatat ca bolnavii de peste 45 de ani, din mediul rural si din cel urban, sunt multumiti si respectiv foarte nemultumiti de serviciile de care beneficiaza.

Conducerea Spitalului Judetean Suceava a comandat sondajul întrucât doreste sa afle perceptia pacientilor despre calitatea actului medical, începând de la igiena din grupurile sanitare si calitatea alimentelor, pâna la comportamentul personalului si atentiile oferite pentru serviciile primite.

Întrebarile pentru angajati vizeaza modul în care se realizeaza activitatea în spital. Rezultatele studiului AREAS vor fi utilizate pentru identificarea punctelor slabe si forte ale Spitalului de Urgenta Suceava si vor sta la baza unor decizii prin care se va urmari ameliorarea situatiei din unitatea spitaliceasca. 


Intră acum și în grupul de