Fotbal, Liga a III-a : CSM Raraul a ramas in Liga a III-a si joaca azi la Focsani


Intră acum și în grupul de

CSM Focsani – CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc, ora 18

Înscrisa în ultimul moment în Liga a III-a datorita retragerii din campionat a echipei Juventus Falticeni, formatia CSM Raraul va juca astazi la Focsani, în compania echipei CSM, din localitate, în prima etapa a Seriei I din cel de-al treilea esalon valoric al tarii.

Contactati de oficialii de la FRF pentru a ocupa locul liber din Seria I, conducatorii câmpulungeni au acceptat sa joace în Liga a III-a. Luati prin surprindere de aceasta decizie, câmpulungenii se vor baza în meciul de azi pe „vechea garda”. Din lotul pe care CSM Raraul îl va deplasa la Focsani fac parte: Axinte, Sârbu, C. Ilie, Tivodari, Roxandari, Ionita, Lazar, Iftimie, Gherine, Cojocariu, Bostan, Piticari, Marfici, Serban, Plecanciuc, Chelariu, I. Macovei si M. Macovei. Pe banca tehnica a câmpulungenilor va lua loc Dan Mândrila, însa el nu va avea statutul de antrenor principal întrucât nu detine licenta „A”.

Ovidiu Murariu si Marius Lup vor fi antrenorii Raraului

Pentru a evita eventualele amenzi din partea FRF, conducerea Raraul a luat deja legatura cu antrenorul Ovidiu Murariu (ex-Juventus Falticeni), care împreuna cu secundul Marius Lup, vor prelua frâiele echipei câmpulungene din etapa urmatoare. Cei doi tehnicieni vor aduce la noua echipa si câtiva jucatori pe care i-au avut sub conducere la Falticeni. Daca Berezioschi a anuntat deja ca va juca la o formatie din judetul Iasi, iar Tomescu, Craiu si Al. Balint vor merge la Liteni, alaturi de antrenorul Bogdan Grosu, ceilalti fotbalisti care au activat la Juventus vor ajunge la Câmpulung Moldovenesc.
Partida de pe stadionul „Milcov” din Focsani se va disputa de la ora 18 si va fi condusa de Luciliu Zaharia (Braila), ajutat la cele doua tuse de Maricel Dragomir si Marius Marchidanu, de asemenea din Braila. Observator din partea FRF  pentru acest joc este Teofil Iordache din Vaslui.


Intră acum și în grupul de