Fotbal, Liga a III-a : Rapid CFR Suceava debuteaza azi in cel de-al treilea esalon


Intră acum și în grupul de

Rapid CFR Suceava – Petrolul Berca, ora 18, Stadion “1 Mai” – Itcani

Dupa trei ani în care s-au aflat permanent în lupta pentru promovarea în Liga a III-a, Rapid CFR Suceava debuteaza astazi în acest esalon, adversarul feroviarilor fiind Petrolul Berca.

Rapidistii s-au pregatit cu mare seriozitate în aceasta vara reusind ca, pe lânga jucatorii cu care a promovat (Pascal, Spatar, Sevaciuc, Romaniuc, M. Ciobanu, Stamate sau Bejinariu) sa aduca, pe ultima suta de metri, si nume ca Suleru, D. Munteanu si Pantea, jucatori care în ultimul sezon au evoluat în Liga a III-a la Juventus Falticeni. Pe lânga acestia la CFR-isti au mai venit Petru Razlog (Cetatea II), Radu Tanase (Poli II Iasi) si juniorii Al. Brânza (nascut în 1990, de la Progresul Bucuresti), Cat. Golofca, Eusebiu Jalba, Vali Gramada si Nicu Azaharioaie (toti patru de la Cetatea Suceava). În aceasta pauza competitionala, Stadionul “1 Mai” din Itcani a fost cosmetizat si astfel, vestiarele si baile au fost aduse la nivelul cerintelor regulamentare.

Partida cu Petrolul Berca se anunta a fi un meci greu, echipa buzoiana avându-i la conducerea tehnica pe Ioan Viorel si pe celebrul Romeo Bunica, omul care a marcat anul trecut un gol împotriva Stelei. Buzoienii au ajuns înca de aseara la Falticeni, acolo unde au efectuat si ultimul antrenament înaintea partidei de astazi.
Meciul se va desfasura de la ora 18, intrarea fiind libera. Întâlnirea va fi condusa la centru de ieseanul Romeo Butnaru, ajutat la cele doua margini de concitadinii Stefan Tudorache si Daniel Stefanescu. Arbitru de rezerva pentru acest joc este un alt iesean, Marius Baston. Observatorul delegat de FRF pentru partida de la Itcani este Dan Jiga (Bistrita).


Intră acum și în grupul de