Fotbal, AJF Suceava : Startul Ligii a IV-a a fost amanat cu o saptamana


Intră acum și în grupul de

Joi, la sediul AJF Suceava a avut loc o sedinta a  Biroului Executiv în care s-au discutat câteva probeleme importante privind editia 2008-2009 a Ligii a IV-a.

 

CSM Raraul si Zimbrul Siret nu mai sunt în Liga a IV-a. În loc lor, vor activa Bradul Vama si Steaua Dumbraveni

În primul rând s-a stabilit ca, prin retragerea echipei CSM Raraul Câmpulung  (care a primit acceptul FRF de a activa în Liga a III-a în locul formatiei Juventus Falticeni) sa activeze gruparea Bradul Vama (atât în campionatul de seniori cât si în cel de juniori), un club care dispune o baza sportiva regulamentara dotata cu vestiare, tribuna acoperita si apa calda. Cu toate acestea, Falticeni-ul nu va ramâne fara echipa în Liga a IV-a, pentru ca în acest esalon vor echipele  de seniori si juniori ale Colegiului National „Nicu Gane”, în care activeaza jucatori nascuti în 1990 si care sunt antrenate de Dan Dascalescu si Bogdan Anton.

De asemenea, din campionatul Ligii a IV-a s-a retras si gruparea Zimbrul Siret, locul acestei echipe fiind luat de Steau Dumbraveni, un club care îndeplineste toate conditiile cerute de regulament.

Pentru a permite acestor echipe sa-si pregateasca intrarea în Liga a IV-a în noul sezon, care ar fi trebuit sa înceapa duminica, 17 august, Biroul Executiv a decis amânarea startului cu o saptamâna, urmând ca prima etapa sa aiba loc pe 24 august. 

Pâna atunci, duminica, 17 august, se vor disputa meciurile primei faze judetene a Cupei României, în care vor fin angrenate echipele din Liga a V-a.

Presedintele Aurel Daicu s-a declarat multumit ca, în sfârsit, toate echipele din Liga a IV-a dispun de baze sportive de un nivel foarte ridicat.


Intră acum și în grupul de