Handbal : CS Universitatea Suceava, pe locul doi la turneul de la Pitesti


Intră acum și în grupul de

  În acest weekend, handbalistii echipei locale au participat la un puternic turneu amical, care a avut loc la Pitesti. Dupa doua zile de meciuri, unele foarte echilibrate, „studentii”, condusi de pe margine de Leonard Bibirig, s-au clasat pe locul secund, în urma formatiei Dinamo Baumit Bucuresti.

      În prima zi, sucevenii au pierdut întâlnirea cu Dinamo, echipa pe care o vor înfrunta si în prima etapa a Ligii Nationale. Bucurestenii s-au impus cu 35-30, la capatul unui joc în care portarul Bârza a avut o prestatie remarcabila. Aceasta a fost de fapt si singura înfrângere a universitarilor suceveni în turneul pitestean.

      A urmat întâlnirea cu Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu, pe care CS Universitatea a câstigat-o cu scorul de 33-27, la pauza, sucevenii având un avantaj de doua goluri, 18-16.

      Duminica, în ultimul meci, CSU Suceava a învins formatia gazda, Universitatea Pitesti, cu scorul de 27-21, în ciuda faptului ca gazdele intrasera la cabine cu un avans de patru goluri, 13-9.

      „A fost un turneu foarte util. Din pacate, în partida cu Dinamo am ratat foarte mult dar trebuie remarcata si prestatia portarului lor, Bârza. Atât noi cât si cei de la Dinamo am jucat cu titularii si cred ca am facut o repetitie buna în vederea partidei din prima etapa. Apararea a functionat foarte bine si poate, cu o atentie mai mare la finalizare, am fi putut obtine un rezultat mai bun” , a declarat Leonard Bibirig.

      În aceasta saptamâna, CS Universitatea se va pregati la Suceava, iar în weekend se vor deplasa la Cluj, la un alt turneu amical, unde si-au mai anuntat prezenta formatiile Minaur Baia Mare, Dinamo si echipa locala, U Transilvania Cluj. 


Intră acum și în grupul de