Sevcenko este din nou al Milanului


Intră acum și în grupul de

Zarurile au fost aruncate! Dupa doi ani de „pribegie”, fiul risipitor se întoarce acasa. AC Milan si Chelsea au batut palma pentru transferul lui Andrei Sevcenko pe San Siro, starul ucrainian urmând sa fie prezentat joi la gruparea italiana.
„Diavolii” milanezi au mari probleme cu atacantii în aceste zile. Pippo Inzaghi este considerat prea batrân, Pato prea tânar, Kaka este în continuare nerefacut, iar Marco Boriello accidentat. Cum Alberto Paloschi ar fi fost singura optiune pentru postul de vârf împins, oficialii gruparii italiene au decis sa nu piarda timpul si sa mute rapid pe piata transferurilor.
Potrivit editiei on-line a cotidianului Gazzetta dello Sport, Silvio Berlusconi s-a întâlnit în regim de urgenta cu Roman Abramovici pentru a discuta revenirea lui Sevcenko pe San Siro. Negocierile au dat roade, fotbalistul urmând a fi prezentat „chiar joi sau maxim vineri dupa-amiaza”, dupa cum scrie sursa citata.

Cu toate acestea, Abramovici nu a fost de acord cu un transfer definitiv, ucrainianul urmând a fi doar împrumutat un an la fosta sa echipa. Pentru a beneficia de serviciile lui Seva, Milanul nu va plati absolut niciun ban, întreg salariul atacantului – 6.5 milioane de euro – urmând a fi achitat de Chelsea.
În vârsta de 32 de ani, Andrei Sevcenko este considerat unul dintre cei mai de valoare atacanti din istoria gruparii italiene. Ucrainianul a jucat la Milan între 1999 si 2006, marcând nu mai putin de 127 de goluri în 208 partide jucate. A fost vândut la Chelsea în vara lui 2006, pentru o suma record de 45 de milioane de euro, dar a dezamagit în tricoul londonezilor, atât sub mandatul lui Jose Mourinho cât si sub cel al lui Avram Grant.


Intră acum și în grupul de