Pe Trica l-a convins sotia sa nu se mai retraga


Intră acum și în grupul de

Suporterii campioanei pot rasuflat usurati. Playmakerul CFR-ului, Eugen Trica, nu se mai retrage. Mijlocasul din Gruia a fost convins sa se râzgândeasca chiar de sotia sa, Lorena, care l-a dat exemplu pe Dorinel Munteanu, fotbalist care a jucat la cel mai înalt nivel la 38 de ani.
„În urmatoarele doua-trei meciuri, daca nu îmi merge jocul, ma voi retrage din fotbal. Pai ce, eu nu fac fata în campionatul nostru si vreau sa joc în Champions League?!”, a fost anuntul-soc facut de Trica în cursul noptii de duminica, în cadrul unui talk-show fotbalstic.
Sotia a tinut însa sa lamureasca lucrurile, explicând gestul fotbalistului. „A fost si el mai razboinic, pentru ca a dorit sa faca un rating bun emisiunii respective, asa cum eu am încercat sa îi fac rating lui Maruta când am spus ca iubitele fotbalistilor sunt, în majoritate, femei . E adevarat, insa, ca se gândeste la retragere, dar nu de acum, ci de când a împlinit 32 de ani. Atunci a avut probabil un declic, s-a gândit ca e batrân si ca nu mai poate”, a declarat fiica lui Ilie Balaci.

Intrând în amanunte, doamna Trica a mai tinut sa precizeze si cum si-a convins sotul sa renunte la gândul de a agata ghetele în cui. „Eu i-am dat exemplul lui Dorinel Munteanu, care a jucat atât de mult. Eugen are un fizic foarte bun si aici ma refer în primul rând la faptul ca nu a suferit accidentari grave. În 10 ani de casatorie, el nu a fost accidentat mai serios decât o singura data, când a fost calcat de un fotbalist de culoare de la Bacau. Pe de alta parte, e normal, când ajungi la o anumita vârsta, sa analizezi ce mai poti face în sportul de performanta. Lui cred ca îi e frica sa nu ajunga sa nu mai poata juca la potential maxim si sa stea pe banca. Aceasta umilinta nu ar putea sa o îndure”, a conchis Lorena.


Intră acum și în grupul de