Adrian Mutu: „Sunt blestemat”


Intră acum și în grupul de

Lui Adrian Mutu nu prea i-a iesit pasenta în aceasta iarna. Lasând la o parte decesul bunicii, care nu poate fi trecut în aceasta categorie, „Briliantul” a avut parte de foarte multe ghinioane, motiv pentru care sustine ca este „blestemat”.
Mai întâi, a ratat o lovitura de la 11 metri cu Italia, un penalty care, transformat, ar fi calificat echipa nationala în sferturile Europenelor din Austria si Elvetia. Mai apoi, a ratat transferul la AS Roma si, drept urmare, o consistenta marire a salariului. Tot pe plan pecuniar, a primit o veste-soc din partea FIFA, fiind anuntat ca trebuie sa plateasca nu mai putin de 17,2 milioane de euro lui Chelsea pentru cazul „Cocaina”. Pentru ca totul sa fie complet, a ratat sansa de a reintra în gratiile microbistilor tricolori, accidentându-se si pierzând întâlnirea România – Letonia.

Exasperat, Mutu crede ca la mijloc este ceva necurat. „Când e sa se strânga, nu mai scapi de necazuri. Vin unul dupa altul. Asta e însa viata. Sunt nevoit sa iau o pauza de doua saptamâni. Am suferit o luxatie la cot, iar medicii au luat decizia sa-mi puna bratul în ghips. M-am saturat de ghinioane! Parca sunt blestemat. Eu sunt o fire puternica însa si trec si peste acest hop”, a declarat Mutu într-un interviu acordat cotidianului Cancan.
Dator cu 17,2 milioane la Chelsea, Briliantul anunta ca îsi va vinde clubul de noapte din Bucuresti, dar sustine ca aceasta afacere nu are legatura cu banii pe care trebuie sa îi plateasca gruparii londoneze. „Pur si simplu, n-a mers asa cum mi-as fi dorit si am primit o oferta pentru el de la niste italieni”,  a mai tinut sa precizeze Adrian Mutu.


Intră acum și în grupul de