A nascut prematur, dupa ce a fost ranita intr-un accident rutier


Intră acum și în grupul de

O suceveanca însarcinata a nascut prematur dupa ce a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 04.00, pe un drum neclasificat care face legatura între comuna Fântânele si satul Chiliseni, G. STELIAN, în vârsta de 39 ani, din comuna Vladeni judetul Botosani, în timp ce conducea autoturismul proprietate marca „Dacia 1310”, nu a adaptat viteza la conditiile de drum –vizibilitatea fiind redusa datorita cetii, a parasit carosabilul si s-a izbit într-un stâlp de sustinere a retelei electrice.  

Datorita impactului, pasagera de pe bancheta din spate în autoturism, care nu purta centura de siguranta, G. Alina, în vârsta de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor si are plagi escoriate. Deoarece tânara era gravida în luna a VIII-a, a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava – Sectia Ginecologie, unde a suferit o nastere prematura, urmându-se a se stabili daca acest lucru a avut legatura de cauzalitate cu accidentul în care a fost implicata.

Conducatorul  auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de