Fotbal, Liga a III-a : Derby sucevean la poalele Raraului


Intră acum și în grupul de

CSM Raraul C-lung Moldovenesc – Rapid CFR Suceava, vineri, ora 18

Chiar daca la finalul editiei trecute a campionatului nici nu se gândeau ca vor mai juca în Liga a III-a, câmpulungenii vor gazdui vineri spre seara, primul lor meci pe teren propriu din actuala stagiune. Si tot în Liga a III-a.

Anul trecut, în Seria I erau trei echipe sucevene (Cetatea, Raraul si Juventus), meciurile dintre acestea fiind extreme echilibrate. Cum Cetatea a promovat iar CS Juventus Falticeni s-a desfiintat, editia 2008-2009, propune un alt derby sucevean: CSM Raraul-Rapid CFR. Cele doua combatante se cunosc destul de bine, din campionatul judetean, chiar daca, mai ales în lotul oaspetilor de astazi, au intervenit numeroase modificari în lot.

Luati prin suprindere de decizia FRF  de a înlocui formatia falticeneana în Liga a III-a, câmpulungenii au început sezonul cu o înfrângere, la limita, scor 0-1, pe terenul uneia dintre principalele candidate la promovare, CSM Focsani. De partea cealalta, feroviarii au remizat în prima runda, scor 0-0, cu Petrolul Berca.

La acest joc, gazdele vor fi conduse de pe marginea terenului de Dan Mândrila, conducerea clubului asteptând înca un raspuns din partea antrenorilor Ovidiu Murariu si Marius Lup, pentru preluarea bancii tehnice.

“Feroviarii” sunt decisi sa câstige toate cele trei puncte. “Mergem cu gândul la victorie. În afara lui Spatar, tot lotul este valid si îmi pun mari sperante în baietii mei”, a declarat Bogdan Tudoreanu, antrenorul gruparii din Itcani.

Partida va fi arbitrata de centralul Petre Meterciuc din Tg. Neamt, ajutat la cele doua margini de Ovidiu Galeata si Andrei Roman, ambii din Piatra Neamt. Observatorul delegat din partea FRF pentru acest joc este Pavel Hodea din Iasi.  

Programul complet al etapei a II-a:

Vineri, 22 august

Ora 18:00 CFR Pascani – Luceafarul Mihai Eminescu

Ora 18:00 CSM Râmnicu Sarat – CSM Focsani

Ora 18:00 CSM Raraul C-lung – Rapid CFR Suceava

Ora 18:00 Willy Bacau – Aerostar Bacau

Ora 18:00 Petrolul Berca – FCM II Bacau

Ora 18:00 Poli II Iasi – Otelul II Galati

Ora 18:00 FC Bârlad – Ceahlaul II

Ora 18:00 Pambac Bacau – Laminorul Roman

Sâmbata, 23 august

Ora 18:00 Cetatea Târgu Neamt – CS Panciu


Intră acum și în grupul de