Motociclist proiectat pe sensul opus, de un sofer neatent


Intră acum și în grupul de

Un motociclist a fost ranit dupa ce a fost proiectat pe sensul opus de mers, de un sofer neatent. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orelor 17.20, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, H. Bogdan, în vârsta de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca „Toyota Aygo”, nu s-a asigurat corespunzator la schimbarea benzii de circulatie de pe banda întâi pe banda a doua, acrosând lateral motocicleta marca „Kawasaki”, condusa regulamentar pe banda a doua de B. Iulian, în vârsta de 27 ani, localnic.

Datorita coliziunii, motocicleta a fost proiectata pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de autoturismul marca „Ford Fiesta”, condus de catre P. Paulica, în vârsta de 43 ani, din localitate, rezultând vatamarea corporala a motociclistului B. Iulian, care purta casca de protectie. Acesta necesita doua saptamâni de spitalizare.

Cei trei conducatori auto implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de