A refuzat sa opreasca la semnalul politistului si a acrosat un biciclist


Intră acum și în grupul de

Refuzând sa opreasca la semnalul unui politist, în timp ce îl ocolea pe acesta a acrosat un biciclist. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 17.45, pe D.J. 178 în interiorul localitatii Volovat, G. Marin, în vârsta de 20 ani, din localitate, având permisul de conducere suspendat, conducea autoturismul marca „Opel Calibra”, radiat din Germania si neînmatriculat în România, proprietatea fratelui sau G. Mihai, având montate placute cu numar fals de înmatriculare, ce erau atribuite unui alt autoturism (VW Golf).

Pentru ca un agent de politie, operator RADAR, care actiona în zona i-a facut semnal regulamentar de oprire, G. Marin a ignorat semnalul si ocolind politistul prin partea stânga în directia sa de mers, intrând pe acostamentul si santul din partea stânga a carosabilului, a acrosat si accidentat usor pe B. Toader, în vârsta de 47 ani, localnic, care se deplasa regulamentar în calitate de biciclist din sens opus. Barbatul necesita o saptamâna de îngrijiri medicale.

Desi a produs accidentul, G. Marin si-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior pe raza comunei Satu Mare, unde a ascuns autoturismul într-o curte, acesta fiind indisponibilizat în curtea Politiei municipiului Radauti pentru continuarea cercetarilor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 


Intră acum și în grupul de