S-a izbit intr-un autotractor condus de un polonez


Intră acum și în grupul de

Un bucurestean, pasager într-o masina, a ajuns în stare grava la spital dupa ce masina în care se afla s-a izbit într-un autotractor. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 16.50, pe D.N. 15 C, în localitatea Barasti, comuna Boroaia, G. CIPRIAN, de 20 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani,  posesor al permisului de conducere categoriile ,,BE si CE” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca ,,Dacia Logan”, nu a adaptat viteza într-o curba deosebit de periculoasa la dreapta si în conditiile unui carosabil umed, pe o ploaie torentiala a patruns pe contrasens izbindu-se de partea laterala stânga a autotractorului marca ,,Scania”, care tracta semiremorca marca ,,Krone” înmatriculata, condus regulamentar din sens opus de cetateanul polonez S. LUCIAN, de 34 ani, posesor al permisului categoriile ,,BE, CE” din anul 2006, eliberat de autoritatile poloneze.  

G. VALENTIN, de 39 ani, din municipiul Bucuresti, pasager în autoturism, a fost ranit grav în accident, fiind transportat la spital.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de