Fotbal : Kewell le-o promite stelistilor: „Voi inscrie!”


Intră acum și în grupul de

Considerat cel mai talentat fotbalist din Premier League în urma cu opt ani, pe când evolua la Leeds United, Harry Kewell a avut parte de foarte multe ghinioane, în special în perioada Liverpool. Transferat în aceasta vara în Turcia, actualul mijlocas al Galatei a marcat doua goluri în primele doua meciuri si anunta ca îl va reusi si pe cel cu numarul trei.

      „Am avut ghinion la prima mansa cu Steaua. Eu ma aflam în tribuna si ma consumam acolo. Însa acum ma voi afla pe teren. Avem cu prisosinta puterea de a învinge Steaua în deplasare si de a ne califica mai departe. Suporterii nostri sa nu fie îngrijorati. Ne vom întoarce de la Bucuresti calificati. Voi înscrie împotriva Stelei!”, a spus australianul.

      Potrivit presei turce, jucatorii Galatei sunt foarte optimisti în vederea returului cu Steaua. Servet Cetin sustine si el ca gruparea Cim-Bom vine la Bucuresti pentru a învinge. „Este bine ca acum avem meciuri oficiale. Am avut probleme la meciul tur din cauza faptului ca nu aveam nicio partida oficiala jucata. Daca eram pregatiti nu primeam acele goluri. Nu vom repeta greselile din primul meci”, a mentionat Servet.

      Directorul general al „leilor”, Adnan Sezgin, a afirmat la rându-i ca meciul retur cu Steaua este unul din cele mai importante ale sezonului pentru echipa din Istanbul. „Obiectivul nostru este sa ajungem în ajungem în grupele Ligii Campionilor”, a precizat Sezgin. Presedintele Galatei, Adnan Polat, a organizat chiar la el acasa un picnic pentru jucatorii antrenati de Michael Skibbe si pentru stafful tehnic. „Cred din tot sufletul ca vom învinge în meciul cu Steaua, pentru ca am încredere în voi. Vom avea cel mai crucial meci al sezonului. Vom obtine la Bucuresti victoria pe care nu am putut sa o înregistram la Istanbul”, le-a spus Polat jucatorilor.


Intră acum și în grupul de