Fotbal : Mutu, trecut de Fiorentina pe lista UEFA


Intră acum și în grupul de

Formatia cu care Steaua va da piept în Liga Campionilor, Fiorentina, a trimis la UEFA lotul cu jucatorii ce vor avea drept de joc în meciurile din faza grupelor. Asa cum era de asteptat, din lista depusa de oficialii echipei din Firenze face parte si românul Adrian Mutu.

Steaua va disputa primul meci împotriva Fiorentinei în deplasare, pe data de 30 septembrie, urmând ca returul din România sa se dispute pe 10 decembrie. Intrat în conflict cu patronul Stelei, Gigi Becali, fotbalistul Adrian Mutu ar putea avea parte de o primire nu tocmai placuta la partida din Ghencea. În cazul în care s-ar întâmpla acest lucru, Mutu ar fi la a doua situatie de acest gen, prima înregistrându-se la un meci al echipei nationale disputat pe stadionul Stelei, atunci când atacantul a fost huiduit în permanenta de fanii stelisti, refuzând chiar sa mai continue partida.

Lista jucatorilor care ar putea evolua împotriva vicecampioanei României este urmatoarea: Almiron, Avramov, Dainelli, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jorgensen, Jovetici, Kroldrup, Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Mutu, Osvaldo, Pazzini, Santana, Storari, Vargas si Zauri.

Antrenorul italienilor, Cesare Prandelli, i-a lasat în afara lotului pe Comotto, Semioli, Papa Waigo, Da Costa si Pasqual. Fiorentina face parte din Grupa F a Ligii Campionilor alaturi de campioana Frantei, Olympique Lyon, Bayern München si Steaua Bucuresti. 


Intră acum și în grupul de