PD-L isi adjudeca intaietatea in transeele bataliilor electorale pentru alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, declarat marti, într-o conferinta de presa, ca formatiunea democrat-liberala suceveana va finaliza în cursul zilei de miercuri lista de­ candidati pentru alegerile parlamentare. „PD-L Suceava s-a asezat primul în transee si a facut publice numele candidatilor propusi. Vom avea o ultima discutie miercuri pentru confirmarea listei de candidati”, a precizat Gheorghe Flutur, apreciind declaratiile facute luni de liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, ca fiind doar „speculatii”. „Este perioada speculatiilor”, a spus Flutur, care a negat ca s-ar fi discutat ca Emil Hurezeanu sa fie candidatul PD-L într-un colegiu din judetul Suceava. În privinta lui Silviu Prigoana, liderul PD-L a explicat ca a fost doar o discutie „de principiu”.

Pâna în prezent, au fost anuntati drept candidati PD-L deputatii Dumitru Pardau, în colegiul Vatra Dornei, Romica Andreica în colegiul Falticeni-Est si Eugen Uricec, în colegiul Suceava-Vest, fostul inspector scolar din guvernarea PSD, Mihai Vitcu pentru colegiul de Senat, Falticeni, fostul sef al DSP Suceava din guvernarea PSD, Cristian Irimie, în colegiul pentru Camera Deputatilor din zona Siret, actualul sef al ISJ Suceava, Petru Carcalete, în colegiul de Senat Radauti, actualul subprefect demisionar, Orest Onofrei, în colegiul pentru Senat Suceava, medicul stomatolog Gabriel Gospodaru în colegiul pentru Camera Deputatilor Câmpulung Moldovenesc, omul de afaceri Ioan Balan, în colegiul Suceava Est, omul de afaceri Vasile Dedita, în colegiul Falticeni-Vest pentru Camera Deputatilor, omul de afaceri Dumitru Mihalescu, în colegiul pentru Camera Deputatilor din Radauti Vest si profesoara Paula Ciobâca, pentru colegiul  Radauti-Est.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat luni, ca PD-L nu are candidati în judet pentru votul uninominal, sustinând ca democrat-liberalii au încercat sa convinga un candidat PSD sa participe în alegeri din partea PD-L si ar dori ca Emil Hurezeanu sau Silviu Prigoana sa candideze în Suceava. 
­


Intră acum și în grupul de