Mopedisti accidentati


Intră acum și în grupul de

Doua accidente în care au fost implicate mopede s-au înregistrat miercuri, pe drumurile din judet. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 17.30, în interiorul localitatii Dorna Arini, pe D.N. 17 B, Z. Virgil, de 33 ani din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea mopedul marca „Aprilia”, pe fondul consumului de alcool si din cauza neadaptarii vitezei într-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat în coliziune cu un gard din lemn aflat în afara partii carosabile. Barbatul necesita cca 5 zile îngrijiri medicale. Acesta purta casca de protectie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, în jurul orei 23.11, prin „112”, o asistenta din cadrul Dispensarului Uman Darmanesti, a sesizat ca la dispensar s-au prezentat doi tineri care au declarat ca au fost victimele unui accident de circulatie.
R. Bogdan, de 20 ani din municipiul Botosani, a declarat politistilor ca, în timp ce a condus pe raza comunei Darmanesti pe D.N. 2, un moped pe care se afla ca pasager H. Ioan, de 19 ani localnic, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, cei doi au fost accidentati usor si nu au ramas internati în spital.

Cele doua persoane nu au putut preciza locul producerii accidentului si nici nu a fost identificat vehiculul implicat. Ambii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative si li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea exacta a împrejurarilor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de