Baiatul adus inconstient la spital dupa ce a baut dintr-o sticla gasita pe marginea unui parau, dat in plasament

Minorul adus la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava la sfârsitul saptamânii trecute, în stare de inconstienta dupa ce baut dintr-o sticla gasita pe marginea pârâului din spatele casei bunicilor a fost dus la Centrul de Plasament din Falticeni.
Saptamâna trecuta, vineri, la Spitalul Judetean Suceava s-a prezentat D. Teodor din municipiul Suceava, care-l însotea pe nepotul sau minor C. C., în vârsta de 13 ani tot din localitate, acesta din urma fiind diagnosticat cu „intoxicatie medicamentoasa si alcool”.
Minorul se afla la joaca cu alti copii pe strada unde locuiesc bunicii sai, iar la un moment dat a cazut la pamânt în stare de inconstienta, fiind dus la spital de bunicul sau.

Potrivit politistilor, minorul se afla în grija bunicilor ca urmare a divortului parintilor sai si în timp ce se afla afara, a gasit pe marginea pârâului care curge prin spatele imobilului, o sticla al carui continut l-a îngurgitat.
Politistii spun ca minorul a fost transferat într-o unitate de protectia copilului, fiindca bunicii sai, cu care locuia, sunt batrâni si bolnavi. De asemenea, mama lui este bolnava psihic si pleaca frecvent de la domiciliu. Ea locuieste la un barbat din cartierul sucevean Burdujeni.

loading...