Două autoturisme distruse, după ce au fost cuprinse de flăcări. O mașină a luat foc pe șoseaua de centură, iar alta pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava
Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, joi seara, pentru localizarea și lichidarea unor incendii izbucnite la două autoturisme.

FOTO: http://www.monitorulvn.ro

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, primul eveniment a fost anunțat la 112 la ora 17:52, iar pompierii militari s-au deplasat pe Șoseaua de centură a municipiului Suceava, unde un autoturism ardea generalizat.

„Incendiul a fost lichidat la ora 18:40 și au ars elemente combustibile din compartimentele motor, habitaclu și portbagaj. De asemenea, caroseria mașinii s-a degradat”, a spus Găleată.

El a arătat că al doilea incendiu a fost anunțat la ora 21:16, iar primele informații menționau faptul că un autoturism, care se afla pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava, arde în partea din față și că flăcările amenințau să se propage și la autoturismele din zonă.

Purtătorul de cuvânt al ISU a precizat că incendiul a fost lichidat după circa jumătate de oră și că au ars elemente combustibile din compartimentul motor.

Totodată, pompierii au salvat restul autoturismului și cele două mașini parcate în apropiere.

„În ambele cazuri, nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect”, a spus slt. Alin Găleată.

loading...