Grupa D : Atletico Madrid a inceput in forta


Intră acum și în grupul de

Marseille – FC Liverpool    1 – 2

Oaspetii au facut legea în grupa D. Liverpool a revenit de la 0-1 la Marseille, pentru a câstiga cu 2-1, în timp ce la Eindhoven, Aguero si Atletico au predat o lectie de fotbal campioanei Olandei, pe care au spulberat-o cu un sec 3-0.
Francezii îsi doreau revansa în fata lui Liverpool dupa acel 0-4 din decembrie si au început în forta, albanezul Cana deschizând scorul în minutul 23. Raspunsul echipei lui Benitez a venit de la capitanul Steven Gerrard, idolul de pe “Anfield Road”, reusind o dubla, chiar daca a evoluat incomplet refacut dupa o accidentare. Primul gol a venit în urma unui sut de la distanta, în minutul 26, în timp ce reusita care a adus victoria cormoranilor a fost înscris din penalty, dupa numai sase minute. Dupa ce si-a facut datoria, Gerrard a fost schimbat în minutul 69. Victorie pentru englezi, care asteapta etapa viitoare pe Atletico pentru derby-ul grupei.

PSV Eindhoven – Atletico Madrid  0 – 3

Dupa ce în turul trei preliminar a umilit pe Schalke 04, Atletico Madrid a mai facut o victima de calibru. Spaniolii au învins la scor de forfait pe PSV Eindhoven, chiar pe terenul acesteia. Sergio Aguero si-a confirmat talentul prin “dubla” reusita în minutele 9 si 36, succesul echipei din capitala Spaniei fiind completat de golul lui Maniche din minutul 54. Campioana Olandei a fost incapabila de a da o replica pe masura vizitatorilor, în dreptul formatiei antrenate de Huub Stevens putând fi trecute doar jumatati de ocazii. Atletico revine astfel în forta în Liga Campionilor, dupa o pauza de 11 ani.


Intră acum și în grupul de