Orest Onofrei nu mai este subprefectul judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Subprefectul judetului, Orest Onofrei, a încetat relatiile de munca cu Guvernul României. Executivul central a luat act de demisia subprefectului de Suceava, demisie depusa în urma cu o luna de zile, iar decizia de încetare a relatiilor de munca va fi publicata, cel mai probabil, în Monitorul Oficial de luni, 22 septembrie. Onofrei a facut „tot ce a fost posibil” ca Guvernul sa îl demita din functie, în felul acesta putând sa candideze în alegerile din toamna  acestui an, el criticând executivul central în toate ocaziile care i s-au ivit.

    Surse din PNL sustin ca miercurea viitoare este de asteptat ca Guvernul sa decida numirea în functia de subprefect a fostei candidate la functia de primar al Sucevei, din partea partidului de guvernamânt, Angela Zarojanu. Aceleasi surse sustin ca numirea este posibila deoarece Zarojanu este deja functionar public, fiind angajata în cadrul APIA Suceava (Agentia pentru Plati în Agricultura). Zarojanu este în momentul de fata sustinuta de majoritatea membrilor din cadrul Biroului Permanent Judetean Interimar al PNL Suceava si a fost viceprimar al Sucevei în mandatul 2004-2008.

   În momentul de fata, Prefectura Sucevei are doar un singur subprefect, pe Dumitru Pasniciuc si este condusa de Alexandru Baisanu.


Intră acum și în grupul de